Skiftende billeder

Skolernes motionsdag 2017

Alle elever var aktive til skolernes motionsdag.

Nyhed billede
Der var mange forskellige fysiske aktiviteter, da Filipskolens elever deltog i skolernes motionsdag. Der var holdkonkurrencer, opvarmning til motionsløb og selve motionsløbet, hvor eleverne løb mellem 4 og 10 km.

Se billeder fra dagen.

351279
Filipskolen er en dynamisk skole, som hele tiden forsøger at give den mest kvalificerede undervisning - en undervisning der giver eleverne gode faglige kundskaber på et niveau, som svarer til den enkelte elevs forudsætninger.
Skolen forbereder den enkelte elev til at leve i et samfund som det danske, med demokrati, frihed og folkestyre.
Desuden ønsker vi, i en kristen atmosfære, at tage hånd om den enkelte elev og positivt præge, styrke og bygge videre på de evner og anlæg, som eleven møder med på skolen
    Niels Chr. Ravn Christensen den 15-01-2018
    Så er vi godt i gang med 2018, og mange skal snart til at tænke på ferie. Derfor et par praktiske forhold her fra Filipskolen.

Sidste skoledag inden sommerferien: Fredag d. 29. juni. Første skoledag efter sommerferien: Torsdag d. 16. august.

SFO har Åbent efter behov i ugerne 27, 31 og 32. SFO er helt lukket i ugerne 28, 29 og 30