Skiftende billeder

Kanotur på Østerå

Tirsdag var eleverne i 7. klasse på kanotur på Østerå

Nyhed billede
Eleverne fra 7. klasse ville udnytte det flotte sommervejr til en kanotur på Østerå. Det blev en sjov og dejlig oplevelse og et godt fællesskab.

292088
Filipskolen er en dynamisk skole, som hele tiden forsøger at give den mest kvalificerede undervisning - en undervisning der giver eleverne gode faglige kundskaber på et niveau, som svarer til den enkelte elevs forudsætninger.
Skolen forbereder den enkelte elev til at leve i et samfund som det danske, med demokrati, frihed og folkestyre.
Desuden ønsker vi, i en kristen atmosfære, at tage hånd om den enkelte elev og positivt præge, styrke og bygge videre på de evner og anlæg, som eleven møder med på skolen
  • 29-09-2017
    Indskolingsundersøgelse og sundhedssamtale · 0A
    Stefan Maksten den 08-09-2017
    Stillingsopslag

Vi søger en lærer pr. 23. oktober 2017 eller hurtigst muligt derefter.

Vi har følgende forventninger til en lærer på Filipskolen:
    •    Du kan undervise i følgende fag: matematik, musik, historie, støtteundervisning,.
    •    Du er dygtig til klasseledelse og til at skabe et godt læringsmiljø
    •    Du er god til at arbejde i team
    •    Du viser initiativ, engagement og beslutsomhed

Stillingen er på 37%. Ansættelse sker efter overenskomst med FM og LC

Send din ansøgning senest den 27. september 2017

Ansøgning
    Har du spørgsmål, så kontakt skoleleder Stefan Maksten på 40177881 eller [email protected] Ansøgning sendes pr. mail til [email protected]
    Filipskolen er en kristen friskole i Aalborg, hvor kristne værdier og livsopfattelse præger hverdagen. Vi har 221 elever i 0. – 9. klasse. Se mere på skolens hjemmeside www.filipskolen.dk.