• Sohngaardsholmsvej 53, 9000 Aalborg
  • filipskolen@filipskolen.dk

Klar til skole

Nu er vi snart klar til et nyt skoleår på Filipskolen

Nyhed billede
Vi har nydt sommerferien og glæder os nu til et nyt skoleår på Filipskolen. Vi glæder os især til at møde alle jer elever. Vi har planlagt en masse spændende oplevelser til det kommende skoleår.

Vi ses onsdag den 12. august kl. 9.00!

41973
Filipskolen er en dynamisk skole, som hele tiden forsøger at give den mest kvalificerede undervisning - en undervisning der giver eleverne gode faglige kundskaber på et niveau, som svarer til den enkelte elevs forudsætninger.
Skolen forbereder den enkelte elev til at leve i et samfund som det danske, med demokrati, frihed og folkestyre.
Desuden ønsker vi, i en kristen atmosfære, at tage hånd om den enkelte elev og positivt præge, styrke og bygge videre på de evner og anlæg, som eleven møder med på skolen
Ingen aktuelle opslag