• Sohngaardsholmsvej 53, 9000 Aalborg

Trivselsdag 2015

Venskabsklasser på tur sammen

Nyhed billede
Onsdag d. 20. maj var Filipskolens venskabsklasser på tur sammen. Turen gik til forskellige grønne områder i Aalborg og omegn. Temaet for turen var venskab og fællesskab, og der blev lavet naturbilleder ud fra dette tema. Derudover var der mange andre aktiviteter, fx. stratego, naturvendespil, løb og forskellige bålaktiviteter. Det blev en rigtig god dag i et flot vejr.

20999
Filipskolen er en dynamisk skole, som hele tiden forsøger at give den mest kvalificerede undervisning - en undervisning der giver eleverne gode faglige kundskaber på et niveau, som svarer til den enkelte elevs forudsætninger.
Skolen forbereder den enkelte elev til at leve i et samfund som det danske, med demokrati, frihed og folkestyre.
Desuden ønsker vi, i en kristen atmosfære, at tage hånd om den enkelte elev og positivt præge, styrke og bygge videre på de evner og anlæg, som eleven møder med på skolen
  • 28-05-2015
    Forårskoncert · 0A · 1A · 2A · 3A · 4A · 5A · 6A · 7A · 7B · 8A · 9A