• Sohngaardsholmsvej 53, 9000 Aalborg
  • filipskolen@filipskolen.dk

Fastelavnsfest 2016

Fredag fejrede eleverne på Filipskolen fastelavn.

Nyhed billede
På Filiipskolen brugte vi en del af dagen på at fejre fastelavn. Der var fantastiske udklædninger, katten blev slået af tønden, der blev spist dejlige fastelavnsboller og drukket varm kakao, der blev kåret bedste udklædninger.

Så alt i alt havde vi en festlig dag på Filipskolen.

93394
Filipskolen er en dynamisk skole, som hele tiden forsøger at give den mest kvalificerede undervisning - en undervisning der giver eleverne gode faglige kundskaber på et niveau, som svarer til den enkelte elevs forudsætninger.
Skolen forbereder den enkelte elev til at leve i et samfund som det danske, med demokrati, frihed og folkestyre.
Desuden ønsker vi, i en kristen atmosfære, at tage hånd om den enkelte elev og positivt præge, styrke og bygge videre på de evner og anlæg, som eleven møder med på skolen
  • 11-02-2016
    Skolehjemsamtaler 8B · 8B