• Sohngaardsholmsvej 53, 9000 Aalborg
  • filipskolen@filipskolen.dk

Skolefodbold på Filipskolen

Filipskolens skolehold i fodbold spillede i dag mod Sofiendalsskolen.

Nyhed billede
Filipskolen deltog i dag i Ekstra Bladets skoleturnering, hvor vi spillede mod Sofiendalsskolen. Det var en god kamp, der blev spillet i fint vejr. Resultatet blev desværre et nederlag til os på 0-9, men rigtig mange ydede en stor spilleindsats. Der var også mange tilskuere med til at bakke op.

Se billeder fra kampen.

155088
Filipskolen er en dynamisk skole, som hele tiden forsøger at give den mest kvalificerede undervisning - en undervisning der giver eleverne gode faglige kundskaber på et niveau, som svarer til den enkelte elevs forudsætninger.
Skolen forbereder den enkelte elev til at leve i et samfund som det danske, med demokrati, frihed og folkestyre.
Desuden ønsker vi, i en kristen atmosfære, at tage hånd om den enkelte elev og positivt præge, styrke og bygge videre på de evner og anlæg, som eleven møder med på skolen
Ingen aktuelle opslag