Skiftende billeder

Skolernes motionsdag 2017

Alle elever var aktive til skolernes motionsdag.

Nyhed billede
Der var mange forskellige fysiske aktiviteter, da Filipskolens elever deltog i skolernes motionsdag. Der var holdkonkurrencer, opvarmning til motionsløb og selve motionsløbet, hvor eleverne løb mellem 4 og 10 km.

Se billeder fra dagen.

322811
Filipskolen er en dynamisk skole, som hele tiden forsøger at give den mest kvalificerede undervisning - en undervisning der giver eleverne gode faglige kundskaber på et niveau, som svarer til den enkelte elevs forudsætninger.
Skolen forbereder den enkelte elev til at leve i et samfund som det danske, med demokrati, frihed og folkestyre.
Desuden ønsker vi, i en kristen atmosfære, at tage hånd om den enkelte elev og positivt præge, styrke og bygge videre på de evner og anlæg, som eleven møder med på skolen
  • 14-12-2017
    08:10-14:00
    Fagdag · 0A · 1A · 2A · 3A · 4A · 5A · 6A · 7A · 8A · 9A
    1
  • 20-12-2017
    10:00-14:00
    Juleafslutning, slutter i Ansgarskirken · 0A · 1A · 2A · 3A · 4A · 5A · 6A · 7A · 8A · 9A
    1
    Jens Børty Nielsen den 11-12-2017
    I dag vil der forekomme midlertidige afbrydelser af vores internetforbindelse, da vi skal have den opdateret. Det vil primært være imellem 8 og 12. Det gælder også telefonen.
    God dag!
    Jens Nielsen
    IT-administrator
    Stefan Maksten den 07-12-2017
    Ledig stilling på Filipskolen

Filipskolen er en kristen friskole i Aalborg, hvor kristne værdier og livsopfattelse præger hverdagen. Vi driver skole under overskrifterne holdning, omsorg og læring og prioriterer særlige indsatser for at møde eleverne, hvor de er. Vi har 221 elever i 0. – 9. klasse. Se mere på skolens hjemmeside www.filipskolen.dk.

Vi søger en lærer/koordinator af vores kompetencecenter pr. 1. januar 2018 eller hurtigst muligt derefter.

Din person:
    • Du har gode relationskompetencer og kan indgå i et konstruktivt samarbejde med forskellige samarbejdspartnere
    • Du kan møde elever, forældre og kolleger fra forskellige vinkler
    • Du er god til at arbejde i teams
    • Du viser initiativ, engagement og beslutsomhed
    Dine opgaver:
    • Du skal have ansvar for skolens specialundervisning og samarbejde med forskellige instanser
    • Du skal have specialundervisning på skolen
    • Du skal arbejde med AKT-forløb på skolen
    • Du skal arbejde sammen med lærere i flere teams
    Vi tilbyder:
    • en skole med et godt kollegialt samarbejde
    • en skole med kompetente og engagerede medarbejdere
    • en skole med engagerede forældre og motiverede elever
    Vi prioriterer ansøgere med relevant erfaring og uddannelsesbaggrund inden for specialområdet.
    Stillingen er på 100%. Ansættelse sker efter overenskomst med FM og LC

Send din ansøgning senest fredag den 15. december 2017 kl. 12.00.
    Har du spørgsmål, så kontakt skoleleder Stefan Maksten på 40177881 eller [email protected]. Ansøgning sendes pr. mail til [email protected]