• Sohngaardsholmsvej 53, 9000 Aalborg
  • filipskolen@filipskolen.dk

Fastelavn på Filipskolen

Fredag var der udklædning og tøndeslagning på Filipskolen.

Nyhed billede
Alle elever på Filipskolen var med til at slå katten af tønden fredag. Der var mange flotte udklædninger og der blev gået til den, da tønderne var hængt op. Det endte med flere dronninger og konger og karameller til alle.

Se billeder fra dagen her.

7002
Filipskolen er en dynamisk skole, som hele tiden forsøger at give den mest kvalificerede undervisning - en undervisning der giver eleverne gode faglige kundskaber på et niveau, som svarer til den enkelte elevs forudsætninger.
Skolen forbereder den enkelte elev til at leve i et samfund som det danske, med demokrati, frihed og folkestyre.
Desuden ønsker vi, i en kristen atmosfære, at tage hånd om den enkelte elev og positivt præge, styrke og bygge videre på de evner og anlæg, som eleven møder med på skolen
Ingen aktuelle opslag