Velkommen til Filipskolen

Vi er en et-sporet friskole med godt 200 elever beliggende i dejlige omgivelser i 9000 Aalborg.

3 ord, vi gerne vil kendes på, er læring, omsorg og holdning.

Læring er i fokus, når du er elev på Filipskolen. Vi ønsker, at den enkelte elev lærer mest muligt ud fra den enkeltes forudsætninger. På Filipskolen er der dygtige professionelle voksne, der brænder for undervisning og pædagogisk udvikling.

Omsorg er vigtigt fordi, alle mennesker fortjener at have det godt, og god trivsel er en vigtig forudsætning for overhovedet at kunne lære. Vi mener, det er vigtigt, at børn har tillid til sig selv og verden. Fordi vi er en et-sporet skole, er der mulighed for, at både store og små elever kender hinanden, og man er omgivet af kendte voksne. Det giver nærvær, tryghed og nogle overskuelige rammer.

Vi er også en skole med holdning. En holdning til hvordan vi er sammen, og en intention om at forberede vores elever til at leve i et samfund som det danske, med demokrati, frihed og folkestyre.

Filipskolen bygger på et kristent livssyn og kristne værdier. Det vil vi gerne formidle i vores daglige morgensang, hvor vi i fællesskab synger, hører fortællinger og beder Fadervor.