Skiftende billeder

Skolernes motionsdag 2017

Alle elever var aktive til skolernes motionsdag.

Nyhed billede
Der var mange forskellige fysiske aktiviteter, da Filipskolens elever deltog i skolernes motionsdag. Der var holdkonkurrencer, opvarmning til motionsløb og selve motionsløbet, hvor eleverne løb mellem 4 og 10 km.

Se billeder fra dagen.

300907
Filipskolen er en dynamisk skole, som hele tiden forsøger at give den mest kvalificerede undervisning - en undervisning der giver eleverne gode faglige kundskaber på et niveau, som svarer til den enkelte elevs forudsætninger.
Skolen forbereder den enkelte elev til at leve i et samfund som det danske, med demokrati, frihed og folkestyre.
Desuden ønsker vi, i en kristen atmosfære, at tage hånd om den enkelte elev og positivt præge, styrke og bygge videre på de evner og anlæg, som eleven møder med på skolen
  • 27-10-2017
    Indskolingsundersøgelse og sundhedssamtale · 0A