Billedet på sidehoved
  • Filipskolen

Indholdsbeskrivelser af skolebodens frokostmenuer.

 

Langtidshævet boller:
Ingredienser: Hvedemel, havregryn, vand, gær, salt og sukker. 

Hjemmebagt knækbrød: 
Ingredienser: Havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver, salt, vand og olie. 

Rugbrødsandwich med karrykylling: 
Friskbagt rugbrød, med salat, agurk og stegt kylling, dertil hjemmerørt karrydressing. 

Grov wrap med tun og salat:
Grov tortilla med salat, majs, ærter, agurk og tun rørt med mayonnaise,creme fraiche, salt og peber. 

Grov sandwich med hamburgerryg og ost: 
Grovbolle med sandwichspred, salat, agurk, hamburgerryg og ost. 

Pastasalat med kylling: 
Grov pasta med stegt kylling, lidt bacon, salat, majs, ærter, rød peber og hjemmerørt dressing. 

Grov pølsehorn: 
Ingredienser: Pølser, vand, gær, salt, sukker, olie, grahamsmel, hvedemel. Laves mandag, fryses ned og varmes op i løbet af ugen ved bestillinger. 

Pizzasnegle: 
Ingredienser: Gær, vand, sukker, salt, olie, grahamsmel, havregryn, A38, hvedemel. Hjemmelavet tomatsovs af dåse tomat, olie, salt, sukker, chili og hvidløg. 
Fyld: Revet ost og hamburgerryg skåret i mindre stykker.