Skiftende billeder

FAGDAG 4. KLASSE

Torsdag den 17. maj i Østre Ådal

Den dejlige klasse med lergraven som baggrund Den dejlige klasse med lergraven som baggrund
Solen skinnede på de bare ben, mens vi undersøgte dyr, planter og kultur i Østre Ådal.
Det blev en rigtig spændende dag med ny viden om kolonihaver, åløb forskellige fugle og dyr samt en del om inkasive planter, især alt for mange kæmpe bjørneklo.
Desuden lærte vi hvordan man spiser brændenælder næsten uden at brænde sig

412985
Filipskolen er en dynamisk skole, som hele tiden forsøger at give den mest kvalificerede undervisning - en undervisning der giver eleverne gode faglige kundskaber på et niveau, som svarer til den enkelte elevs forudsætninger.
Skolen forbereder den enkelte elev til at leve i et samfund som det danske, med demokrati, frihed og folkestyre.
Desuden ønsker vi, i en kristen atmosfære, at tage hånd om den enkelte elev og positivt præge, styrke og bygge videre på de evner og anlæg, som eleven møder med på skolen
    Vibeke Hartvig Gjerløv den 17-08-2018
    NY DANSKLÆRER

Vi er meget glade for at fortælle, at det lige kort før skolestart lykkedes os at ansætte en rigtig spændende og kompetent dansklærer til 7. og 9.klassetrin. Christina Frost, linjefag i dansk, kristendom og samfundsfag og med uddannelse og erfaring i arbejdet med elever med skriftsprogsvanskeligheder, ordblinde mv. Vi er så priviligerede, at det allerede er muligt at begynde i opgaven fra på mandag d. 20 aug. Christina skal have dansk i 7 og 9 kl og klasselæreropgaven.  Kristendomstimerne i 7 og 9 klasse som også Rubin Fodgaard læste,  vil blive læst af Rachel Lykke Wurtz, som også er vores nyansatte lærer. Rachel har linjefag i kristendomskundskab.

Christina er gift med Morten, mor til 4 børn, hvorad de to ældste går på skolen.

Vi glæder os til samarbejdet!

Rachel                                                           Christina